Τρόποι επικοινωνίας


LIVE CHAT

Κάντε chat με έναν τεχνικό

 

28210 - 28 4 66

Μιλήστε με την εξυπηρέτηση πελατών

info@sata.gr

Στείλτε μας ένα email

Τεχνολογικό blog με ειδήσεις, συμβουλές και οδηγούς, πάντα σε απλά Ελληνικά!

Έρχεται το Samsung Galaxy S8 χωρίς κεντρικό πλήκτρο (home button)

Το home button είναι σήμα κατατεθέν για τις συσκευές της Samsung όμως αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει πολύ σύντομα, αφού όλες οι φήμες το θέλουν να απουσιάζει στο Galaxy S8, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg. Με την αφαίρεση του home button, η οθόνη θα μεγαλώσει προς το κάτω μέρος της συσκευής.

Η Samsung φαίνεται να ακολουθεί το παράδειγμα των ανταγωνιστών της, που εδώ και χρόνια έχουν αφαιρέσει το home button. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων πιθανότατα θα μπει κάτω από την οθόνη, με χρήση τεχνολογίας υπερήχων, κάτι που έχει ήδη παρουσιάσει η Qualcomm.

Η οθόνη θα παραμείνει τεχνολογίας AMOLED, όμως η εταιρία θα αφήσει για πάντα την PenTile τεχνολογία, για χάρη της Full RGB Matrix. Με αυτή την κίνηση η οθόνη θα αποκτίσει ακόμα μεγαλύτερη οξύτητα, για πεντακάθαρη εικόνα. Θα δούμε εκδόσεις με 5.1 και 5.5 ίντσες οθόνη, ενώ θα είναι και οι δύο κυρτές. Η μη ύπαρξη επίπεδης οθόνης, πιθανότατα θα απογοητεύσει ορισμένους όμως. Μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει φήμες για μεγαλύτερες οθόνες, οπότε θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή για περισσότερες πληροφορίες.

Το Galaxy S8 δεν θα έχει διπλή κάμερα όπως ο ανταγωνισμός, όμως η εταιρία έχει ήδη αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από τον ανταγωνισμό και ας έχει μόνο έναν αισθητήρα. Θα δοθεί μεγάλη βάση στον φωνητικό βοηθό της συσκευής, ειδικά μετά την εξαγορά της Viv από την Samsung, που έχει ιδρυθεί από τους δημιουργούς της Siri.

Να τονίσουμε πως τίποτα από όλα αυτά δεν έρχεται από την Samsung επίσημα, οπότε μπορεί να δούμε το Galaxy S8 να έχει πολλές διαφορές από όσα ακούμε μέχρι σήμερα. Όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία ανακοίνωσης, οι πληροφορίες θα αυξηθούν, αποκαλύπτοντας την συσκευή όλο και πιο πολύ. Μέχρι τότε ας είμαστε επιφυλακτικοί με όσα ακούμε!

Πηγή: techmaniacs.gr