Τρόποι επικοινωνίας


LIVE CHAT

Κάντε chat με έναν τεχνικό

 

28210 - 28 4 66

Μιλήστε με την εξυπηρέτηση πελατών

info@sata.gr

Στείλτε μας ένα email

Τεχνολογικό blog με ειδήσεις, συμβουλές και οδηγούς, πάντα σε απλά Ελληνικά!

Η Samsung θέλει να πουλάει refurbished συσκευές

Μια νέα δυνατότητα θα έχουν οι χρήστες smartphones και ιδιαίτερα όσοι προτιμούν τις συσκευές της Samsung.

Σύμφωνα με το mashable και πληροφορίες από το Reuters από τις αρχές του επόμενου έτους, οι πελάτες θα είναι σε θέση να αγοράσουν ένα ανακατασκευασμένων (refurbished) smartphone της εν λόγω εταιρείας και μάλιστα σε χαμηλότερη τιμή. Το δημοσίευμα δεν αναφέρει ποια θα είναι η έκπτωση για τους πελάτες, δηλαδή πόσο φθηνότερα θα μπορούν να αγοράσουν μία τέτοια συσκευή, ή σε ποιες αγορές θα είναι διαθέσιμες.

Ο ανταγωνιστής πάντως της Samsung, η Apple, έχει παρόμοια προϊόντα σε διάφορες αγορές συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτή η νέα κίνηση του τεχνολογικού κολοσσού θα μπορούσε να ανοίξει μια νέα ροή εσόδων για την Samsung και να την βοηθήσει να ανταγωνιστεί τα χαμηλού κόστους κινέζικα τηλέφωνα ειδικά σε αγορές όπως η Ινδία όπου οι περισσότεροι πελάτες δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τόσο ακριβά τηλέφωνα.

Όπως αναφέρει, βέβαια, το δημοσίευμα υπάρχουν και κάποια ρίσκα που σχετίζονται με αυτή την απόφαση της Samsung. Για παράδειγμα η εταιρεία προσφέρει ήδη μία σειρά από μετρίου κόστους συσκευές και αυτή η κίνηση με τις ανακαινισμένες εκδόσεις των καλύτερων μοντέλων της ενδεχομένως θα μπορούσε να βλάψει τις πωλήσεις της σε αυτό το τμήμα.

Δεν έχει ανακοινωθεί πάντως επίσημα ποιες συσκευές θα αφορά αυτή η απόφαση και πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η διάθεσή τους.